kutularının herhangi bir kombinasyonu seçilebilir

 Bölüm I. Kişisel Bilgiler

(1) Başvuru Sahibinin Adı. Bu başvuruyu yapacak olan İş Başvuru Sahibinin bu sürecin başında belirlenmesi gerekecektir. Adının, istendiğinde “İlk”, “Orta” ve “Son” standart sunumunda olması beklenir.


(2) Güncel Tarih.


(3) Adres. İş Başvuru Sahibinin ikamet adresi bir sonraki bölgeye dağıtılmalıdır. Bu amaçla iki satır sağlanmıştır. P.O. kullanılması tavsiye edilmez. Kesinlikle gerekli olmadıkça kutu adresi. Tüm İşverenler olmasa da çoğu, bir geçmiş kontrolünü desteklemek için her bir potansiyel Çalışanın ev adresine ihtiyaç duyacaktır.


(4) E-posta Adresi. İş Başvuru Sahibi, aktif olarak izlenen geçerli bir e-posta adresi sağlayabilmelidir.


(5)Telefon Numarası. Birçok potansiyel İşveren, önemli konular, sorular veya kararlar için Başvuru Sahibiyle telefon yoluyla iletişime geçecektir. İş Başvuru Sahibinin cep telefonu ve/veya ev telefon numarası/numaraları, diğer iletişim bilgileriyle birlikte görüntülenmelidir.


(6) Sosyal Güvenlik Numarası. Bir kişinin kimliğini doğrulamanın genel kabul görmüş ve son derece güvenilir bir yolu, kişinin sosyal güvenlik numarasıdır. Bu nedenle İş Başvuru Sahibinin sosyal güvenlik numarasının görüntülenmesi için özel bir alan ayrılmıştır.

Read more

http://byrl.me/W9UoL5Y
http://byrl.me/0bPTpzf
http://byrl.me/VZ1kcBA
http://byrl.me/ODBRQkU
http://byrl.me/F8akbEh
http://byrl.me/JeC7MOh

(7) Mevcut Tarih. İş Başvuru Sahibinin ilk fiziksel olarak çalışabileceği takvim tarihi bildirilmelidir.


(8) İstenen Ödeme. İş Başvuru Sahibi tarafından beklenen ücret oranı, saat başına ödenen dolar tutarı veya belirli bir yıllık maaş olarak tanımlanabilir. Bu bilgilerin üretimi dolar olarak yapılmalı ve ardından “Saat” veya “Maaş” onay kutusu seçilmelidir.


(9) İstenen İstihdam.


(10) Aranan İstihdam Durumu. İş Başvuru Sahibinin “Tam Zamanlı”, “Yarı Zamanlı” veya “Mevsimlik” bir iş arayışında olup olmadığı belirtilmelidir. İş Başvuru Sahibi esnekse, İş Başvuru Sahibinin amacına uygun olduğu sürece bu onay kutularının herhangi bir kombinasyonu seçilebilir.

Read more

http://byrl.me/fyl8uIn
http://byrl.me/t8Il85F
http://byrl.me/GYsIoZ0
http://byrl.me/sI4qN3h
http://byrl.me/pAhrCmY
http://byrl.me/iTMHC1z

Bölüm II – İstihdam Uygunluğu

(11) Çalışmaya Yasal Uygunluk. Amerika Birleşik Devletleri'nde yasal olarak çalışabilme yeteneği, İş Başvuru Sahibinin niteliklerinden biri olmalıdır. Eğer öyleyse, “Evet” kutusu işaretlenmeli veya seçilmelidir. Aksi takdirde, İş Başvuru Sahibi Amerika Birleşik Devletleri'nde yasal olarak çalışamıyorsa (yani Sponsorluk gerektirebilir), “Hayır” kutusu seçilmelidir.


(12) İşverenle Önceki Tarih. İş Başvuran, bu başvuruyu kabul eden İşveren için çalışmışsa “Evet” kutusu seçilmelidir. Değilse, “Hayır” kutusu işaretlenmelidir. İş Başvuru Sahibinin bu İşveren için daha önce çalışmış olması durumunda, bu İşverenle birlikte çalıştığı istihdam süresinin ilk takvim tarihi ve son takvim tarihinin bu bölüme dahil edilmesi gerektiğini unutmayın.


(13) Ceza Durumu. İş Başvuru Sahibinin cezai geçmişinin oluşturulması gerekecektir. Hiç bir (suç) suçundan hüküm giymemişse, “Hayır” kutusu seçilmelidir. Değilse, “Evet” kutusu işaretlenmeli veya seçilmeli ve mahkumiyetin mahiyetine ilişkin bir tartışmanın mahkumiyete yol açan koşullar ve bunun sonucu hakkında bir tartışmanın belgelenmesi gerekecektir.

Read more

http://byrl.me/LoSxbXG
http://byrl.me/EDuZCE2
http://byrl.me/4MCge8r
http://byrl.me/uG8QLQX
http://byrl.me/QAHMZEF
http://byrl.me/lQm9mig


Bölüm III – Eğitim

(14) Lise. Bu başvuru için İş Başvuranın akademik geçmişinin kısa bir geçmişi gereklidir. Bu nedenle okuduğu lisenin adı, bulunduğu şehir ve eyalet ile birlikte verilmelidir.


(15) Katılım Tarihi. İş Başvuru Sahibinin belirtilen liseye gittiği ilk ve son takvim tarihlerine ihtiyaç vardır.


(16) Tamamlanma Durumu. İş Başvuru Sahibinin lise mezunu olması ve aldığı diplomanın dağıtılması gerekiyorsa “Evet” kutucuğu işaretlenmelidir. İş Başvuru Sahibi lise mezunu değilse, “Hayır” kutusu işaretlenmelidir.

Read more

http://byrl.me/l4eqViZ
http://byrl.me/ygS48Gp
http://byrl.me/25hw1GT
http://byrl.me/pZT8yi7
http://byrl.me/57SsmTL

(17) Kolej. İş Başvuru Sahibi koleje gittiyse, bu kolej veya üniversitenin tam adı, bulunduğu şehir ve eyalet ile birlikte sergilenmelidir.


(18) Katılım Tarihi. Bu bölümde, İş Başvuranın koleje gittiği dönemin hem ilk tarihi hem de devamının son tarihi gerekli olacaktır.


(19) Derece Durumu. İş Başvuran Üniversite mezunu ise, “Evet” yazan kutucuğun seçili olması ve aldığı derecenin seçilmesi gerekmektedir. Aksi takdirde, derece almamışsa “Hayır” kutusu işaretlenmelidir.


(20) Diğer Eğitim Tesisleri Veya Kurslar. İş Başvuru Sahibi tarafından alınan diğer herhangi bir eğitim türünün kaydı dahil edilmelidir. Örneğin, İş Başvuru Sahibi bir ticaret okuluna gittiyse, okulun adı ile birlikte şehir, eyalet, devam edilen tarihler ve İş Başvuru Sahibi tarafından alınan derece veya sertifika gözden geçirilmek üzere dağıtılmalıdır.


(21) Başlangıç ​​Tarihi ve Katılımın Son Tarihi.


(22) Verilen Derece veya Sertifika. Bu alanı tamamlamak için İş Başvuru Sahibinin diğer Eğitim Tesisi veya Kurs'ta aldığı sertifika gereklidir.


Bölüm IV – Önceki İstihdam

(21) İşveren 1. Çoğu İşveren,

Comments